Ulei de negrilica - cps. moi

In stoc

ULEI DE NEGRILICA

34,66 lei

Descriere produs

ULEI DE NEGRILICA 500 mg

Capsule moi

Supliment alimentar

 

Ingrediente/capsula (690 mg): 500 mg ulei din seminte de Negrilica (Nigella sativa), gelatina, glicerina, apa purificata.

Uleiul de negrilica, obtinut prin presarea la rece a semintelor, este o sursa vegetala de acizi grasi esentiali, Omega-3 si Omega-6, intr-un raport optim echilibrat (1:3)sicontribuie la imbunatatirea unor functii ale oganismului.

- asigura un aport bogat de nutrienti si substante bioactive necesar in suplimentarea dietei pentru buna functionare a inimii si a vaselor de sange, a echilibrului emotional, a sanatatii cailor respiratorii (superioare si inferioare) si a respiratiei;

- participa la reglarea activitatii inimii si la imbunatatirea circulatiei sanguine, la scaderea lipidelor totale serice si a nivelului de zahar din sange, la normalizarea tensiunii arteriale;

- ajuta la functionarea normala a tractului respirator, in special in perioadele reci ale anului si contribuie la normalizarea functiei respiratoriiusurand respiratia, calmand tusea;

- asigura starea generala de bine.

Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.

In sarcina si perioada de alaptare, la copii cu varste de peste 7 ani este necesara recomandarea specialistului.

La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

 

Instructiuni de utilizare:

-cate o capsula de 2 - 3 ori pe zi, dupa mesele principale; administrarea se face timp de 30 zile, in 3 cure pe an sau dupa recomandarea specialistului.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Prezentare:

60 capsule moi x flacon de polietilena, inchis cu buson cu sigiliu si silicagel, etichetat, introdus in cutie plianta de carton originalizata si instructiuni de utilizare.

Conditii de pastrare:

A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic !

A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici!

Produsul NU contine lactoza !

Termen de valabilitate:2 ani.

Fisa tehnica

gramaj 0.08

Review-uri

 

Recent vizualizate