Hofimel S (miere hepato-protectoare)

Acest produs nu mai este disponibil in stoc

hofimel

12,68 lei

Descriere produs

Hofimel S (miere hepato-protectoare)

Prezentare:

Miere de albine cu continut de principii active din anghinare (Cynara scolymus) prelucrate metabolic de albine, ulei de catina si uleiuri esentiale.

Indicatii:

Recomandari: supliment alimentar recomandat asigurarii necesarului de nutrienti si substante bioactive care prin proprietatile lor functionale complexe confera regimului alimentar un rol protector si de ameliorare in boli hepatice, infectii ale aparatului digestiv si urinar.

Contraindicatii: diabet zaharat

Precautii:

In sarcina si perioada de alaptare, copii pana la varsta de 5 ani. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Actiune:

Produs destinat suplimentarii dietei pentru sustinerea functiilor metabolice ale celulei hepatice, a stimularii proceselor de detoxifiere si de eliminare a unor substante cu efect hepatotoxic, de stimulare a secretiei si eliminarii fluxului biliar prin actiune coleretica si colecistochinetica, de combatere a unor simptome ale disfunctiilor si infectiilor aparatului digestiv si urinar prin efecte antiinflamatorii si antiseptice.

Administrare:

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

Fisa tehnica

gramaj 0.445

Review-uri

 

Recent vizualizate