Ceai Ecologic - FRUNZE DE ROINITA

In stoc

ceai eco5

6,08 lei

Descriere produs


CEAI ECOLOGIC DE ROINITA

Doze x 1,00 g

Supliment alimentar

           

Ceaiurile ecologice marca HOFIGAL sunt obtinute din plante ecologice ce provin din culturi proprii realizate conform normelor agriculturii ecologice.

Acestea au fost inspectate si certificate de BCS ÖKO-GARANTIE ROMANIA SRL, cod RO-ECO 001.

In acest fel, S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A. garanteaza ca: inainte de insamantare terenul pe care s-au cultivat plantele a fost supus unui plan de conversie de la agricultura conventionala la agricultura ecologica de minimum 2 ani, semintele folosite sunt certificate ca provenind de la plante ecologice, produsul provine dintr-un mod de productie ce exclude utilizarea produselor chimice de sinteza (pesticide, fungicide, ierbicide, ingrasaminte), iar culturile ecologice au fost certificate in urma inspectiilor organismelor acreditate.

Ingrediente: produsul contine pulbere obtinuta din frunze de roinita ecologica (Melissae folium) certificat ecologic.

Continutul ridicat de uleiuri volatile (citral, citronelol, citronelal, geraniol, linalol) confera ceaiului ecologic de roinita o actiune relaxanta, sedativa asupra sistemului nervos central, antispastica, carminativ-stomahica, coleretica, antibacteriana si antivirala; fiind bogat in principii amare se poate folosi si ca tonic aperitiv.

- se recomanda ca supliment alimentar pentru imbunatatirea regimului igieno-dietetic in tulburari functionale ale tractului gastro-intestinal si tulburari de ritm cardiac cu substrat nervos;

- ajuta la restabilirea echilibrului emotional, cu efect favorabil in eliminarea tensiunilor interioareacumulate din cauza stresului, a starilor depresiv-anxioase si a gandurilor negative; in tulburari ale somnului;

- este eficient in tulburari digestive (in special la copii), in combaterea senzatiei de disconfort abdominal cu balonare abdominala, in stari de voma din diverse cauze, pentru sustinerea sanatatii cailor respiratorii superioare din perioadele reci ale anului;

- se poate folosi seara pentru a favoriza instalarea unui somn linistit.

 

Instructiuni de utilizare:

Ceaiul ecologic de roinita se prepara din 2 plicuri x 1,0 g la 250 ml apa fierbinte, prin infuzare timp de 10-15 minute.

Infuzia se consuma neindulcita, calduta sau rece, de 3-4 ori pe zi intre mese.

In tulburari cardiace cu substrat nervos se consuma 2-3 cani pe zi care se beau incet si fractionat in mai multe reprize pe zi.

In stres, stari anxioase si tulburari ale somnului se beau 2-3 cani pe zi, din care o cana obligatoriu seara, cu o jumatate de ora inainte de culcare, in cure prelungite.

In sarcina ceaiul de roinita se foloseste limitat, cu prudenta si numai la recomandarea specialistului.

Prezentare: cutie plianta continand 25 plicuri a cate 1,0 g.

Conditii de pastrare:

A se pastra la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic !

A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici !

Termen de valabilitate: 2 ani.

Fisa tehnica

gramaj 0.075

Review-uri

 

Recent vizualizate