Ulei volatil de ienupar - 10 ml

Acest produs nu mai este disponibil in stoc

uleiienupar

9,50 lei

Descriere produs

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: ulei volatil de ienupăr - Juniperi aetheroleum, obţinut din părţile aeriene ale plantei Juniperus communis - ienupăr.

Despre produs: Produs natural cu acţiune diuretică, antiseptică şi dezinfectantă, uşor expectorantă, antitusivă, sudorifică, antispastică, stomahică şi carminativă.
- intervine favorabil în unele tulburări funcţionale ale aparatului reno-urinar prin acţiunea diuretică, antiseptică şi dezinfectantă la nivelul căilor urinare; stimulează diureza, intensifică eliminarea acidului uric şi a altor toxine din organism, combate reţinerea apei în ţesuturi;
- are o influenţă pozitivă în stările inflamatorii ale căilor respiratorii, contribuie la fluidifierea secreţiilor bronşice, facilitarea expectoraţiei şi calmarea tusei;
- ajută aparatul digestiv, împiedică şi/sau atenuează procesele fermentative intestinale, înlătură disconfortul abdominal din cauza balonării, favorizează eliminarea gazelor formate din intestin, atenuează colicii abdominali, aerofagia; acţionează ca stomahic în caz de digestie lentă; 
- efect benefic în probleme neuro-musculare de natură reumatică, în dureri la nivelul articulaţiilor;
- are efect de reechilibrare şi calmare în plan psihic, ajută la ameliorarea stărilor de anxietate, stres, emotivitate, tensiune nervoasă.
Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate. 
În sarcină, perioada de alăptare, copii până la vârsta de 7 ani este necesară recomandarea medicului; prudenţă în tulburări funcţionale renale grave; se va evita contactul cu ochii şi mucoasele.
La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

Mod de administrare:
Adulţi: câte 2 - 5 picături de 2 - 3 ori pe zi, diluate într-o ceaşcă de apă sau o linguriţă de miere de albine, după mesele principale, timp de cel mult 6 săptămâni.
Copii peste 7 ani: câte 2 - 3 picături de 2 - 3 ori pe zi într-o linguriţă cu miere de albine, după mesele principale, timp de cel mult 6 săptămâni sau după recomandarea medicului.
- Administrarea orală şi respectarea dozelor prescrise se face cu multă atenţie datorită acţiunii intense a uleiurilor volatile; nu se depăşeşte doza recomandată, administrat un timp mai îndelungat provoacă iritaţii renale, care conduc la albuminurie.

Forma de prezentare: flacon de sticlă brună 10 ml sau 20 ml, cu picurător.

Fisa tehnica

gramaj0.047

Review-uri

 

Recent vizualizate