Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online
Ghid terapeutic
Recomandari terapeutice
Emisiuni
Emisiuni Hofigal


Spirulin - crema

Recomandari

Crema SPIRULIN este un produs natural NEPARFUMAT. Aceasta crema imbina in mod armonios si fericit proprietatile cosmetice aratate, cu proprietatile terapeutice care au la baza procesele de regenerare, refacere si revitalizare a tesuturilor pe care le hidrateaza, hraneste si protejeaza. Crema contine ingrediente bioactive naturale, in special alga Spirulina Platensis vie.

Crema SPIRULIN poate fi utilizata si in scopuri terapeutice: acnee; dermatoze; urticarii; entorse, edeme, rupturi musculare, ajutand la imbunatatirea performantelor sportive; guta si febra musculara prin eliminarea acidului lactic si dezinflamarea tesuturilor;incetinirea procesului de imbatranire si uzura celulara.

Se aplica dupa curatarea prealabila a pielii, in strat subtire, de 2-3 ori pe zi, sau mai des, dupa caz.

Crema SPIRULIN este integral absorbita la nivel cutanat si nu necesita indepartarea ulterioara a surplusului. Crema SPIRULIN curata, vindeca, elimina durerile locale, intinereste si catifeleaza, da un aspect proaspat si tanar al pielii.

Este o crema de intretinere si regenerare cu extract total de SPIRULINA PLATENSIS vie.

Crema SPIRULIN REVITALIZEAZA, REGENEREAZA, HIDRATEAZA si PROTEJEAZA fata de vant si razele solare,fiind indicata in aceeasi masura, pentru toate tipurile de ten.

   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista