Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online
Ghid terapeutic
Recomandari terapeutice
Emisiuni
Emisiuni Hofigal


Ceai de Busuioc - doze x 1,0 g/ plic

Compozitie

Pulbere obtinuta din partile aeriene inflorite de busuioc (Herba basilici).

Forma de prezentare

Cutie plianta continand 25 plicuri a cate 1,0 g.

Recomandari

Se recomanda ca supliment alimentar pentru favorizarea digestiei, combaterea meteorismului si disconfortului abdominal, inlaturarea senzatiei de satietate si de tensiune abdominala, aerofagie; ca antiemetic, carminativ si antiseptic intestinal are actiune benefica in tulburari gastro-intestinale, calmeaza colicile abdominale, impiedica procesele fermentative si favorizeaza eliminarea gazelor din intestin; ajuta la ameliorarea proceselor inflamatoare ale cailor respiratorii superioare, fiind antiseptic respirator, antispastic si bronhodilatator; intervine favorabil in starile inflamatorii ale cailor urinare cauzate de contaminanti bacterieni.

Ceaiul de Busuioc se prepara astfel: in 250 ml apa fierbinte se introduc 2 plicuri de ceai. Se acopera si se lasa in repaus 10-15 minute. Infuzia se consuma intotdeauna calduta si neindulcita, 2-3 cani pe zi sau ori de cate ori este nevoie, de regula inainte de mesele principale.

  • Termen de valabilitate: 2 ani.

   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista