COMUNICAT

 

In ziua de 18 septembrie a.c., la ora 11.00, la Hotelul Grand Continental (sala Concerto), situat in Bucuresti, pe Calea Victoriei nr.56, are loc lansarea pe plan international a unui nou concept al  S.C. Hofigal Export Import S.A, care va fi prezentat de catre doamna Dr. Anca Daniela Raiciu, Director  Marketing, Comercial, Logistica & Distributie, alaturi de domnul Director general al companiei, Dr. ing. Stefan Manea. 

De 26 de ani pe piata romaneasca, compania Hofigal s-a remarcat in randul consumatorilor ca fiind singura firma 100 % romaneasca, care produce si comercializeaza  produse naturale din plante cultivate in medii ecologice. La Hofigal exista laboratoare de cercetare proprii si tehnologii de varf, exploatate numai de un personal inalt calificat. 

Astazi, prestigiul calitatii produselor Hofigal va trece granitele Romaniei. Un nou concept, o noua linie de produse, acelasi brand la cea mai pura calitate romaneasca. Prin intermediul Hofigal, natura aduce pentru fiecare dintre noi sanatate si vitalitate.

 

Departamentul Marketing, Comercial, Logistica & Distributie Hofigal

 

 

Targuri si expozitii octombrie-decembrie 2017

 

 

Body Mind&Spirit Expo-cel mai mare eveniment de dezvoltare personala din Romȃnia.

Body Mind&Spirit Festival se afla la a-XXII-a editie si a devenit de-a lungul timpului cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personala din Romania. Asteptat in fiecare an cu mult interes, festivalul este un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, carti de succes, un eveniment plin de inovatie si inspiratie.

Timp de trei zile, vineri, sambata si duminica, respectiv pe 29 septembrie si 01 octombrie, intre orele 10.00 si 20.00, bucurestenii au fost invitati sa descopere locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere si dezvoltare personala.

Firma noastra a fost reprezentata de  catre Anita Barbulescu – specialist Marketing  si Cornelia Manoliu–Manager s, din cadrul Departamentului Marketing, Comercial, Logistica & Distributie.

 Body Mind&Spirit Expo

 

INVENTIKA – Salonul de inventii si inovatii va avea loc intre 11-14 octombrie 2017, in    Centrul Expozitional Romexpo.

La acest eveniment sunt  invitati  inventatori, persoane fizice, universitati, institute de cercetare, companii private, institutii si organizatii publice sau private.

Firma Hofigal va participa in cadrul acestui targ cu un stand in care se vor expune spre vanzare o mare parte din produsele companiei.

Compania  noastra  va fi reprezentata de catre Anita Barbulescu – specialist Marketing  si Cornelia Manoliu–Manager Marketing & Art, din cadrul Departamentului Marketing, Comercial, Logistica & Distributie.

 Marketing, Comercial, Logistică & Distribuție.

Inventika

 

Targul International GAUDEAMUS, organizat de Radio Romania se va desfasura in perioada 22-26 noiembrie, in prezenta unui public numeros de aproximativ 125.000 de persoane.GAUDEAMUS este un eveniment reper al peisajului cultural romanesc de peste doua decenii, ce are loc in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo; ajuns in 2017 la editia cu numarul 24, targul este initiat si organizat anual de Radio Romania, prin Centrul Cultural Media Radio Romania.

Firma noastra va fi reprezentata de catre Anita Barbulescu – specialist Marketing  si Cornelia Manoliu–Manager Marketing & Art, din cadrul Departamentului Marketing, Comercial, Logistica & Distributie.

 Gaudeamus

 

In perioada 06 - 10 decembrie 2017 va avea loc la Romexpo - Targul Cadourilor de Craciun.

Targul si-a propus sa ofere vizitatorilor, timp de 5 zile, posibilitatea de a patrunde in spiritul sarbatorilor de iarna, dandu-le ocazia de a cumpara din timp cadouri pentru cei dragi sau atentii pentru partenerii de afaceri.

Compania Hofigal va fi reprezentata pe toata perioada targului de catre Anita Barbulescu – specialist Marketing  si Cornelia Manoliu–Manager Marketing&Art, din cadrul Departamentului Marketing, Comercial, Logistica & Distributie.

 Targ

  

Pagini realizate de catre Anita Barbulescu-Specialist Marketing